Categorii
Marci produse
Informatii
Elasty hardner gel 13ml

Elasty hardner gel 13ml

Marca: Crystal Nails

 

 

Pret: 79.90 Lei

In stoc

Cantitate

Elasty hardner gel 13ml

Un gel fluid de construcție cu pensulă, transparent, flexibil, extrem de rezistent, perfect pentru întărirea unghiilor naturale.
INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE

În funcție de grosimea materialului, acesta permite construcția unghiilor de mărimea S-M. Poate fi ușor îndoit în cazul construcției pe șablon. Poate fi folosit ca gel de bază, pentru o aderență puternică, sub gelurile de construcție. În cazul întăririi unghiei naturale, culoarea poate fi aplicată fără pilire anterioară, scurtând astfel timpul de întreținere al unghiilor. De asemenea este excelent pentru realizarea apexului, după întărire suprafața fiind perfect netedă. Este perfect autonivelant și chiar are un efect de nivelare al suprafeței unghiei. Poate fi folosit pentru corecția unghiilor, înlocuirea colțurilor rupte, unghiile în formă de lingură dar și pentru pedichiură.

CARACTERISTICI

ADERENȚĂ NEMAIVĂZUTĂ, EXTREM DE PUTERNICĂ, UN GEL DE BAZĂ ȘI INTĂRITOR 2ÎN1EFECT DE AUTONIVELARE: datorită densității lui optime, se va obține o suprafață perfect netedă

REDUCE TIMPUL DE LUCRU ÎN SALON: Realizăm într-un singur pas strat de bază, întărire și prelungire sau corectare, de asemenea este posibilă și realizarea apexului

TIMP DE USCARE

2-3 minute în lampă UV, 1-2 minute în lampă LED.

SFAT CN

Poate fi folosit pentru fixarea ornamentelor metalice, strasurilor și a decorurilor nail art. De asemenea, este perfect pentru acoperirea suplimentară sub gelul de luciu, a elementelor mai puțin rezistente (în cazul Pigmenților ChroMirror, picturii cu acuarelă și a stickerelor pe bază de apă)!




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015