Categorii
Marci produse
Informatii

Livrare si plata

PRETUL SI PLATA PRODUSELOR

Costul produselor:
Toate produsele de pe site-ul www.snabeauty.ro au preturile afisate in RON inclusiv TVA.

Costul transportului:
Pentru comenzile mai mari de 350 Lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzile mai mici* de 350 lei, plata se va face direct la curier, pe baza chitantei emise de acesta.

* tarif 25 lei 

MODALITATI DE PLATA:

Plata prin ramburs
Plata se poate face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa specificata. Plata se face exclusiv in lei.


Plata prin transfer bancar

Plata se poate efectua in avans si in contul nostru bancar, deschis la BANCA TRANSILVANIA RO90BTRLRONCRT0306781101, numai dupa ce ati primit o factura proforma si/sau fiscala 

Este important sa se indice in referinta de plata numarul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii.

LIVRAREA PRODUSELOR 

NOU! Livrare in easybox , serviciu oferit pentru coletele pana in 20kg si cu dimensiuni maxime de  (L x l x h) cm => 47 x 44.5 x 39.
In cazul in care coletul dvs nu se incadreaza in niciunul din lockere-le easybox ve-ti fi anuntati de catre un consultant SnaBeauty.
Livrarea produselor va fi efectuata prin intermediul serviciului de curier rapid (FAN CURIER / DPD/BOOKURIER/SAMEDAY)
De asemenea costul de livrare in cazul produselor de mobilier(pat cosmetic, scafa, scaune coafor/frizerie, pat masaj, sau produse voluminoase (rola pat,prosop coafor,s.a.) care depasesc o greutate mai mare de 30 kg...etc) vor fi suportate de catre client 
In cazul comenzilor care nu se afla in aria de acoperire a curierului sau care depasesc 15 km suplimentari costul de transport va fi suportat de catre client indiferent de valoarea comenzii
Livrarea comenzilor se va face in 48-72 ore, iar cand coletul pleaca din depozit veti fi notificati printr-un SMS sau email.
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015