Categorii
Marci produse
Informatii

Despre noi

SNA Beauty Distribution este o companie cu peste 15 ani de experiență în industria produselor profesionale pentru centre de înfrumusețare. Cu un portofoliu bogat în produse profesionale pentru unghii, păr, cosmetică, frizerie și machiaj, precum și echipamente și aparatură pentru saloane, firma oferă o gamă completă de soluții pentru profesioniștii din domeniu.

SNA Beauty Distribution colaborează cu branduri de renume în industrie, precum Ro.ial, Elixir Make-Up, Melkior, Crystal Nails, Aseyda, Yamuna, BBCos, ETI, Lady Stella și Sano. Aceste branduri sunt cunoscute pentru calitatea și inovația produselor lor, ceea ce le face opțiuni populare în rândul specialiștilor din industrie.

Firma se angajează să furnizeze produse de înaltă calitate, adaptate cerințelor și tendințelor din domeniul frumuseții. Echipa SNA Beauty Distribution este formată din profesioniști cu experiență, care sunt bine informați și pasionați de industrie. Aceștia sunt pregătiți să ofere consultanță și suport tehnic, pentru a asigura satisfacția clienților și pentru a ajuta centrele de înfrumusețare să atingă succesul în afacerea lor.

SNA Beauty Distribution se remarcă prin angajamentul său față de clienți, oferind produse de calitate superioară și servicii excelente. Compania este considerată un partener de încredere pentru centrele de înfrumusețare, oferindu-le acces la o gamă largă de produse și soluții, menite să sprijine dezvoltarea și creșterea afacerii lor.


BRANDURI COMERCIALIZATE


Crystal Nails, 

Melkior, 

BrillBird, 

Binacil, 

Refectocil, 

Yamuna, 

Lady Stella,

Elixir Make-up, 

Ro.ial italy, 

Bbcos hair pro,

Bbcos keratin, 

Bbcos Colortribe

Chromwell,

Barburys, 

Subtil,

 Ducastel Pro, 

 Eurostil,

Ultron Profesional

Kiepe Profesional,

Beox,

Ceriotti italy,

Eti italy, 

Gifaz italy, 

Holiday italy,

Sokwik

Sibel


Toate produsele comercializate sunt 100% originale, verificate. Increderea si satisfactia clientilor sunt principalul nostru obiectiv.  Garantam pentru autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite.

 Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.

SITE-ul WWW.SNABEAUTY.RO APARTINE FIRMEI S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Dobroesti str Doinei 49C et 3 ap10 jud Ilfov


spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015