Categorii
Marci produse
Informatii
-16%
Yamuna crema SPORT 1000 ml

Yamuna crema SPORT 1000 ml

Marca: YAMUNA

 

 

Pret: 74.00 Lei

Pret: 61.90 Lei

Stoc terminat

Yamuna crema SPORT 1000 ml

 

CREMA de masaj Yamuna Sport relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare, calmeaza pielea arsa de soare.Crema de masaj Yamuna Sport accelereaza circulatia sangelui, amelioreaza durerile inflamatiilor articulare si ale ranilor. Recomandam in perioadele de fizioterapie, dupa efort fizic si exercitii. Crema Yamuna Sport are proprietati terapeutice, este o crema analgezica, antiseptica, astringenta si tonifianta. Crema Yamuna Sport este o crema benefica pentru masaj, deoarece relaxeaza muschii incordati, atenueaza retentia de fluide si detoxifica sistemul limfatic. Are ca remediu si anti-rid, confera luminozitate pielii, stimuleaza circulatia sangelui. Compozitia de menta din crema de masaj Yamuna are capacitatea de a combate stresul , simptome asociate cu:  surmenajul psihic si stari de neliniste. Uleiul de menta din crema sport este o sursa impresionanta de numeroare minerale si substante nutritive, contine vitamina A, vitamina C, acizi grasi, magneziu si potasiu.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015

snabeauty.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.