Categorii
Marci produse
Informatii

»  Promotii

-15%
Yamuna gel cu trandafir japonez si iris 1000ml

Yamuna gel cu trandafir japonez si iris 1000ml

Marca: YAMUNA

 

 

Pret: 100.00 Lei

Pret: 84.90 Lei

Stoc terminat

Yamuna gel cu trandafir japonez si iris 1000ml

Gelul cu trandafir japonez Yamuna este aliatul ideal cand vine vorba de remodelare corporala.Extractul de trandafir japonez are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antiiritante, astringente, efect tonic și revigorant.Extractele de ceai verde și cafea verde din gelul Yamuna au efect antioxidant și ajută la menținerea elasticității pielii.Extractul din rădăcina de urzică indiană favorizează descompunerea grăsimilor, rășina arborelui de balsam indian (Cammiphora Mukul) ajută la topirea țesuturilor grase prin reducerea trigliceridelor.

Datorita extractului de trandafir japonez, gelul Yamuna este compatibil si cu pielea sensibila.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Produsul nu contine pompita!!! se poate achizitiona separat la pretul de 2.7 lei
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015

snabeauty.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.