Categorii
Marci produse
Informatii

»  Noutati

-28%
Yamuna ulei Pruna si Scortisoara 1000 ml

Yamuna ulei Pruna si Scortisoara 1000 ml

Marca: YAMUNA

 

 

Pret: 105.00 Lei

Pret: 75.90 Lei

In stoc

Cantitate

Yamuna ulei Pruna si Scortisoara 1000 ml

YAMUNA ULEI DE MASAJ CU PRUNE SI SCORTISOARA

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

Yamuna Ulei de masaj cu Prune si Scortisoara este un ulei anticelulitic non-thermo, energizant, detoxifiant. Pruna originara din Asia Mica, Persia si Caucazul de Est, a aparut prin incrucisarea naturala dintre porumbar si corcodus, a ajuns apoi in Europa devenind unul dintre pomii fructiferi de mare importanta. Samburii de prune contin 37% ulei. Este un fruct care are puternice calitati energizante, bogat in vitamina C care ajuta la detoxifierea organismului, precum si  vitamina A, K, Potasiu care distrug radicalii liberi ce ataca celulele umane. Vitamina E (trocoferol-este o vitamina liposolubila, puternic antioxidanta care are calitatea de a pastra pielea tanara, ferma). 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A NU se consuma pe cale orala!

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015

snabeauty.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.