Categorii
Marci produse
Informatii
-15%
Yamuna Crema cu Camfor 1000ml

Yamuna Crema cu Camfor 1000ml

Marca: YAMUNA

 

 

Pret: 75.00 Lei

Pret: 63.90 Lei

Stoc limitat

Cantitate

Yamuna Crema cu Camfor 1000ml

Crema Yamuna de masaj cu Camfor este folosita cu succes pentru afectiunilor locomotorii,artrita, reumatism si dureri musculare cauzate de: entorse, luxatii, datorita compusilor activi foarte puternici: camfor - decongestionant, analgezic, anti-inflamator; rozmarin - efect calmant, antibiotic, relaxeaza rigiditatea muschilor ; menta - anestezic local usor, imbunatateste circulatia sanguina, pe zona aplicata rezultand o inrosire a pielii si o senzatie de rece.

Actioneaza asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si a ligamentelor. Pe un alt nivel de profunzime, aceasta crema actioneaza prin armonizarea si stimularea activitatii organelor interne. Doamnele care au efectuat cure de masaj si automasaj cu cremele de la Yamuna, au constatat o intarire a musculaturii, o reglare armonioasa a greutatii si cresterea vitalitatii pe ansamblu.

Camforul regleaza activitatea inimii si a sistemului nervos, decongestioneaza caile respiratorii si plamanii, scade febra. Se mai spune ca aceasta rasina are proprietatea de a transporta si de a difuza in tot corpul principii ale celorlalte plante.

Menta are actiune racoritoare, dar in acelasi timp si de incalzire si stimulare. Explicatia acestui paradox consta in faptul ca organismul isi intensifica circulatia sangelui si se incalzeste ca raspuns la efectul racoritor al mentei pe piele.

Sub forma de masaj sau bai, menta este un excelent stimulent si tonic general. Alunga oboseala si migrenele. Un masaj decontracturant cu Crema cu Camfor si Menta de la Yamuna este excelent dupa o zi lunga si obositoare.

Rozmarinul are efect de tonifiere si deblocare a diferitelor sisteme ale organismului, in special sistemul circulator osteo-articular si aparatul digestiv; antiseptic, antispasmodic, tonic, efect de incalzire la nivelul tegumentelor.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Produse recomandate
-45%
Pret vechi: 40.00 Lei
Pret: 21.90 Lei
-18%
Pret vechi: 65.90 Lei
Pret: 53.90 Lei
-12%
Pret vechi: 70.00 Lei
Pret: 61.90 Lei
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015

snabeauty.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.