Categorii
Marci produse
Informatii
-14%
Yamuna Crema cu Struguri 1000ml

Yamuna Crema cu Struguri 1000ml

Marca: YAMUNA

 

 

Pret: 70.00 Lei

Pret: 59.90 Lei

In stoc

Cantitate

Yamuna Crema cu Struguri 1000ml

Crema de masaj yamuna cu struguri este recomandata in procedurile de detoxifiere, anticelulitice sau si tonifiante. Este o crema de uz general,,grasa, cu continut ridicat de extract de ulei din seminte de struguri. Crema de masaj yamuna cu struguri se absoarbe incet datorita consistentei grase, de aceea este perfecta pentru toate tipurile de masaj. Yamuna crema de masaj cu struguri are proprietati regenerative, hidratante si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii,diminueaza ridurile si vergeturile. Crema de masaj Yamuna este recomandata in special persoanelor care au probleme cardiace si fragilitate capilara. Ingredientele din crema de masaj yamuna cu struguri dezvolta elasticitatea pielii, totodata regenereaza echilibrul acesteia. Poate fi folosita in combinatie cu alte produse hidrosolubile si liposolubile.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.N.A. BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO34756549, Reg.Com: J23/2378/2015

snabeauty.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.